***sWeeT mEmoRIes tOGether***

By: ain ayin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Oct-2008 02:40 Email | Share | | Bookmark
***My Engagement Day ***

 
Tak tau nak kata apa..spechless..suke sgt dat time..credit tu cyberphotog sbb merialisasikan impianku..ccceeeeewwwaaaaaaaahhhhhh.. to kawan2 yang datang thanks a lot, yang tak dpt dtg tu pun thanks a lot sebb korang tak lupe wish tuk aku..tuk kwn cyber yang nak tgk gamba aku yang lama tak update ni..tgk la..bambam sungguh...semangat tau i ni u all..

http://cyberphotog.fotopages.com







[/img]http://img260.imageshack.us/img260/2097/71384894bb2.jpghttp://img527.imageshack.us/img527/3676/40829815js2.jpg





Thursday, 9-Oct-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
Tak tau nak letak title

assalamualaikum..

ai..lamanye hamba tak mengupdate fp ni..windu nak update tapi disebabkan sebulan dua ni terlampau membizikan diri, so..tak sempat la nak update2 gamba yang dah ketinggalan zaman..

Tapi kali ni kite dah tanam azam baru, nak update fp setiap hari (kalau boleh la) tak nak bg ketinggalan zaman..heheheh

di kesempatan ni kite nak ucapkan selamat hari raya utk kawan2 cyber yang setia duk tunggu kite update..jangan riso k..kite akan update gak nnti..hehehehe


Tuesday, 8-Apr-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
***anis aisyahani***

entry kali ni aku nak shared ngan sume pasal sorang budak..heheheheh budak ketot no 2..budak ni pun mak aku jaga..rupenye leh tahan cute..asyik nak sengih je..so..aku ader snap 2 3 keping gambo dia..so..layyyyaaaaannnnnzzzzzzzzz....







Monday, 7-Apr-2008 08:55 Email | Share | | Bookmark
***05.04.2008***



Wednesday, 2-Apr-2008 06:29 Email | Share | | Bookmark



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net